FORDELENE FRA FORSKELLIGE VÆGTTABSTILSKUD SAMLET I KUN EN PILLE

Bestil Nu

190.000+ TILFREDSE KUNDER

KAN IKKE TAGE FEJL!

PhenQ har godt nok ikke været på markedet lige så længe som andre produkter, men på bare få år har vi hjulpet mere end 190 tusinde kunder som dig med at få den krop, de altid har ønsket sig.

Den krop, du ønsker dig, er kun et enkelt klik væk. Opdag styrken ved PhenQ i dag.

HVAD HVIS DEN KROP, DU DRØMMER OM BLEV TIL VIRKELIGHED?

PhenQ er en stærk, ny slankemetode, der kombinerer forskellige vægttabsmidler i ét, som hjælper dig med at opnå den slanke, sexede krop, du altid har sukket efter.

Unikt nyt slankeprodukt designet til at give dig bedre resultater end de andre 

Forbrænd oplagret fedt og afslør din skjulte drømmekrop 

Undertryk din appetit så du spiser mindre og reducerer kalorieindtaget 

Bloker for fedtproduktionen  så du stopper med at tage på i vægt 

Styrk dit humør og energiniveau så du får et problemfrit vægttab 

Højkvalitetsprodukt produceret i USA og Storbritannien


PhenQ giver dig fordelene fra forskellige vægttabstilskud i bare én pille

MED PHENQ KAN DU FÅ DEN KROP, DU ØNSKER DIG.

60 PILLER PER GLAS

NEM AT BRUGE

PENGENE-TILBAGE-GARANTI

STOR RABAT VED KØB AF FLERE

GRATIS LEVERING OVER HELE VERDEN

INGEN RECEPT PÅKRÆVET

PhenQ HJÆLPER DIG MED DIT VÆGTTAB PÅ FEM FORSKELLIGE MÅDER:

Forbrænd Fedt Øg fedtforbrændningsprocessen ved at forbedre din krops stofskifte og termogenisering, så du kan få din slanke, sexede krop

Stop Fedtproduktion PhenQ indeholder ingredienser, som ligefrem hjælper dig til at stoppe produktionen af nyt fedt i kroppen, hvilket betyder, at du ikke behøver bekymre dig om at tage på i vægt.

Undertryk din appetit PhenQ gør det nemmere at skære ned på kalorierne ved at begrænse din appetit, så overspisning og ædeflip bliver til fortid.

Forøg dit energiniveau Oplad dine batterier med en blanding af energiforøgende ingredienser, som er udviklet specielt til at forhindre energifald som følge af slankekure.

Gør dit humør bedre Det kan påvirke humøret negativt, når man skærer ned på kalorierne, men PhenQs lette humørforbedrende egenskaber sikrer, at slankekuren ikke kommer til at belaste dit humør.


Ved at kombinere alle fordelene fra forskellige vægttabsprodukter i bare én pille, gør PhenQ det nemt og simpelt at tabe sig, og du sparer penge i forhold til at købe mange forskellige produkter!


Væk med de andre piller. Alt hvad du skal bruge er PhenQ.

HVAD GØR PHENQ SÅ GODT I FORHOLD TIL ANDRE PRODUKTER?

Du kan finde nogle af ingredienserne i andre vægttabsprodukter. Men det er den unikke blanding af disse, der, kombineret med vores videnskabeligt beviste hemmelige ingrediens, har gjort det muligt for os at skabe et stærkere, mere kraftfuldt produkt som giver dig langt bedre fedtforbrændingsresultater end andre.

Med sin kombination af naturlige ingredienser af høj kvalitet og en produktion, der lever op til medicinske standarder i USA og Storbritannien i anlæg godkendt af FDA og GMP, er PhenQ den ultimative alt-i-en vægttabsløsning.


α-LACYS RESET® – Videnskabeligt Bevist Vægttab


Udviklet ved hjælp af banebrydende videnskab og forskning gør den varemærkebeskyttede opskrift α-Lacys Reset® det muligt at forøge dit stofskifte og at få skruet op for din krops termogenese, hvilket gør det muligt at forbrænde fedtet hurtigt, så du kan snart kan få din drømmekrop.
Dit stofskifte er den hastighed, med hvilken din krop naturligt forbrænder kalorier. Forøg dit stofskifte og forbrænd flere kalorier. α-Lacys Reset® forøger dit stofskifte, hvilket gør det muligt at forbrænde endnu flere kalorier og omdanne fedt hurtigt.
Det bliver endnu bedre. Et hurtigere stofskifte betyder også en forbedret termogenese – din krops varmeproduktion. For at producere varme, forbrænder din krop kalorier. Ved at skrue op for din krops indre termostat, skruer α-Lacys Reset® endnu mere op for forbrændingen af kalorier, så du kan få smeltet fedtdepoterne væk.

FÅ DIN IDEELLE KROP HURTIGT OG NEMT

SE PRISER 

PhenQ HAR VIDENSKABEN I RYGGEN

Udførlige kliniske studier har bevist α-Lacys Reset® evne til at nedsætte kropsvægten og kropsfedtet og endda til at forøge muskelmassen – en af de bedste måder at forbrænde flere kalorier på. Sammenlignet med placebo og andre ingredienser har personer, der tager α-Lacys Reset® opnået at:

TABE 7.24% AF DERES KROPSFEDT

TABE 3.44% AF DERES KROPSVÆGT

FORØGET 3.80% DERES MUSKELMASSE MED

HVAD ER DER ELLERS I PhenQ?

CAPSIMAX PULVER

En blanding af capsicum, piperin, koffein og niacin (vitamin B3) udgør den fedtødelæggende kraft i Capsimax-pulveret. Både capsicum peberplanten og piperin (også kendt som sort peber) har stærke termogeniske egenskaber, som kan hjælpe dig med at tabe dig ved at skrue op for kropsvarmen. Ved at øge termogenesen gør disse to ingredienser det muligt at forbrænde mere kropsfedt. Der er også tegn på, at piperin kan være i stand til at stoppe dannelsen af nye fedtceller.

Forskellige studier har demonstreret capsicums vægttabsegenskaber, og der er tegn på, at denne naturlige substans kan give ‘klinisk signifikante grader af vægttab’.1

KROMPIKOLINAT

Som et essentielt, naturligt mineral, der findes i kød, grøntsager og fuldkorn, kan krom hjælpe med at undertrykke trangen til sukker og kulhydrater, da det understøtter din krop i at kontrollere blodsukker-niveauet. Når du spiser mad, der indeholder sukker, så som kulhydrater, så bliver sukkeret optaget i dit blod og transporteres ud til dine celler, hvor det bruges til energi. Når dine celler har nok sukker, så stopper trangen til det også. Krom hjælper dine celler med at optage så meget sukker som muligt, hvilket betyder, at du vil opleve en nedsat trang til sukker og kulhydrater, hvilket gør vægttabet meget nemmere.

Et otte-ugers forsøg fra Cornell University viste, at kromtilskud nedsatte appetiten og trangen til kulhydrater hos mennesker med depression.3

KOFFEIN

Der er en god grund til, at der er koffein i så mange vægttabsprodukter og energidrikke. Som en stimulant er dens evne til at forøge opmærksomheden og evnen til at fokusere, samt til at modvirke træthed4 velkendt. Det kan også hjælpe dig til at føle dig mindre sulten, til at øge fedtforbrændingsprocessen ved at øge termogenesen og til at få mere ud af din træning ved at forbedre din ydeevne. 5

Nopal

Nopal-kaktussen har et højt fiberindhold, som hjælper dig med at kontrollere din sult. Den har også et ekstremt højt niveau af aminosyrer, hvilket giver dig tiltrængt energi på din rejse mod vægttab, og det hjælper dig med at reducere den ekstra vægt, der skyldes væskeophobning, ved at udskylle væsken i dit væv til dine blodkar.

L-CARNITIN FURMARATE

Den naturligt forekommende aminosyre L-carnitin findes i madvarer så som rødt kød, nødder og grøntsager. Det hjælper din krop med at omdanne fedtdepoterne til energi, hvilket betyder, at du ikke blot forbrænder fedt, men også bekæmper den træthed, der ofte følger af slankekure.


PhenQ er en proprietær blanding, som også indeholder Magnesiumstearat (10mg).

DISSE MENNESKER HAR NU FÅET DEN KROP DE ØNSKER TAKKET VÆRE PhenQ

Jeg tabte 20 kg på 3 måneder!

Folk troede ikke at jeg kunne gøre det, men jeg tabte 20 kg på 3 måneder ved at kombinere min sunde kost og motion med PhenQ.

Taiylah P., 21

Jeg tabte 5 kg på 1 måned!

Efter at have prøvet utallige diæter og livsstilsændringer uden held,hjalp PhenQ mig med at tabe mig,hvor intet andet virkede

Ghislain R., 31

Jeg tabte 6 kg på 9 uger!

Begyndte at se resultater efter kun 2 uger og tabte 6 kg, 29 cm i taljen og gik fra størrelse 40 til 38.

Nicola D., 36

Jeg tabte 9 kg på 3 måneder!

PhenQ hjalp mig med at tabe hvalpefedtet. Jeg vil fortsætte med at bruge det når jeg fuldt ud har nået mine mål.

April R., 35

Jeg tabte 4 kg på en måned

PhenQ hjalp mig med at nå mit mål for at tabe mavefedt og kærlighedshåndtag, samt forbedre min kropsform

Axelle W., 22

De bekymrer sig ikke længere om deres vægt.

Hvorfor gør du?

Bestil PhenQ i dag, og gør din drømmekrop til virkelighed

60 DAGES PENGENE TILBAGE GARANTI

Vi har hundredvis af glade kunder, som alle har fået et sundere liv med den krop, de altid har ønsket sig. Vi er sikre på, at du også vil være vild med dine resultater, men for god ordens skyld tilbyder vi en risikofri 60-dages pengene tilbage garanti, så du kan købe vores produkt uden bekymring. Returner blot de to tomme glas fra din 60-dages PhenQ forsyning og eventuelle yderligere uåbnede glas med PhenQ indenfor 67 dage fra du har modtaget varerne (60-dages prøveperiode og en uge til returforsendelse), og vi lover, at vi refunderer det fulde og hele beløb, eksklusive leveringsomkostninger.


BEGYND DIN REJSE MOD DRØMMEKROPPEN
VÆLG DIN PhenQ PAKKE NU

 • 1 GLAS

  Standardpris:
  625,00 kr
  Standardpris:
  700,00 kr
  Udsalgspris
  625,00 kr
  Besparelse:
  75,00 kr
  Stykpris
  pr. 
  Udsolgt
  HURTIG & GRATIS LEVERING
 • MEST POPULÆRE & BEDSTE RESULTATER

  2 GLAS + 1 GRATIS

  Standardpris:
  1.250,00 kr
  Standardpris:
  2.100,00 kr
  Udsalgspris
  1.250,00 kr
  Besparelse:
  850,00 kr
  Stykpris
  pr. 
  Udsolgt
  HURTIG & GRATIS LEVERING
 • 3 GLAS + 2 GRATIS + GRATIS ADVANA CLEANSE

  Standardpris:
  1.875,00 kr
  Standardpris:
  3.500,00 kr
  Udsalgspris
  1.875,00 kr
  Besparelse:
  1.625,00 kr
  Stykpris
  pr. 
  Udsolgt
  HURTIG & GRATIS LEVERING

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Få den krop, du ønsker dig med PhenQ

Kliniske referencer

Whiting, S., Derbyshire, E., and Tiwari, BK. (2012): ‘Capsaicinoids and capsinoids. A potential role for weight management? A systematic review of the evidence’. Appetite, 2012 Oct;59(2):341-8. Doi: 10.1016/j.appet.2012.05.015 PMID: 22634197 1

Zemel, M.B., Thompson, W., Milstead, A., Morris, K., and Campbell, P. (2004): ‘Calcium and dairy acceleration of weight and fat loss during energy restriction in obese adults’. Obesity Research, 2004 Apr;12(4):582-90, PMID: 15090625 2

Docherty, J.P., Sack, D.A., Roffman, M., Finch, M., and Komorowski, J.R. (2005): ‘A double-blind, placebo-controlled, exploratory trial of chromium picolinate in atypical depression: effect on carbohydrate craving’. Journal of Psychiatry Practice, 2005 Sep;11(5):302-14 PMID: 16184071 3

Smith, A. (2002): ‘Effects of caffeine on human behaviour’. Food and Chemical Toxicology, 2002 Sep;40(9):1243-55, PMID: 12204388 4

Graham, T.E. (2001): ‘Caffeine and exercise: metabolism, endurance and performance’. Sports Medicine, 2001;31(11)(:785-807, PMID: 11583104 5

X

20% DISCOUNT CLAIMED. YOUR COUPON WILL BE AUTOMATICALLY APPLIED DURING CHECKOUT