FORDELENE FRA FORSKELLIGE VÆGTTABSTILSKUD SAMLET I KUN EN PILLE

Bestil Nu

190.000+ TILFREDSE KUNDER

KAN IKKE TAGE FEJL!

PhenQ har godt nok ikke været på markedet lige så længe som andre produkter, men på bare få år har vi hjulpet mere end 190 tusinde kunder som dig med at få den krop, de altid har ønsket sig.

Den krop, du ønsker dig, er kun et enkelt klik væk. Opdag styrken ved PhenQ i dag.

HVAD HVIS DEN KROP, DU DRØMMER OM BLEV TIL VIRKELIGHED?

PhenQ er en stærk, ny slankemetode, der kombinerer forskellige vægttabsmidler i ét, som hjælper dig med at opnå den slanke, sexede krop, du altid har sukket efter.

Unikt nyt slankeprodukt designet til at give dig bedre resultater end de andre 

Forbrænd oplagret fedt og afslør din skjulte drømmekrop 

Undertryk din appetit så du spiser mindre og reducerer kalorieindtaget 

Bloker for fedtproduktionen  så du stopper med at tage på i vægt 

Styrk dit humør og energiniveau så du får et problemfrit vægttab 

Højkvalitetsprodukt produceret i USA og Storbritannien


PhenQ giver dig fordelene fra forskellige vægttabstilskud i bare én pille

MED PHENQ KAN DU FÅ DEN KROP, DU ØNSKER DIG.

60 PILLER PER GLAS

NEM AT BRUGE

PENGENE-TILBAGE-GARANTI

STOR RABAT VED KØB AF FLERE

GRATIS LEVERING OVER HELE VERDEN

INGEN RECEPT PÅKRÆVET

PhenQ HJÆLPER DIG MED DIT VÆGTTAB PÅ FEM FORSKELLIGE MÅDER:

Forbrænd Fedt Øg fedtforbrændningsprocessen ved at forbedre din krops stofskifte og termogenisering, så du kan få din slanke, sexede krop

Stop Fedtproduktion PhenQ indeholder ingredienser, som ligefrem hjælper dig til at stoppe produktionen af nyt fedt i kroppen, hvilket betyder, at du ikke behøver bekymre dig om at tage på i vægt.

Undertryk din appetit PhenQ gør det nemmere at skære ned på kalorierne ved at begrænse din appetit, så overspisning og ædeflip bliver til fortid.

Forøg dit energiniveau Oplad dine batterier med en blanding af energiforøgende ingredienser, som er udviklet specielt til at forhindre energifald som følge af slankekure.

Gør dit humør bedre Det kan påvirke humøret negativt, når man skærer ned på kalorierne, men PhenQs lette humørforbedrende egenskaber sikrer, at slankekuren ikke kommer til at belaste dit humør.


Ved at kombinere alle fordelene fra forskellige vægttabsprodukter i bare én pille, gør PhenQ det nemt og simpelt at tabe sig, og du sparer penge i forhold til at købe mange forskellige produkter!


Væk med de andre piller. Alt hvad du skal bruge er PhenQ.

HVAD GØR PHENQ SÅ GODT I FORHOLD TIL ANDRE PRODUKTER?

Du kan finde nogle af ingredienserne i andre vægttabsprodukter. Men det er den unikke blanding af disse, der, kombineret med vores videnskabeligt beviste hemmelige ingrediens, har gjort det muligt for os at skabe et stærkere, mere kraftfuldt produkt som giver dig langt bedre fedtforbrændingsresultater end andre.

Med sin kombination af naturlige ingredienser af høj kvalitet og en produktion, der lever op til medicinske standarder i USA og Storbritannien i anlæg godkendt af FDA og GMP, er PhenQ den ultimative alt-i-en vægttabsløsning.


α-LACYS RESET® – Videnskabeligt Bevist Vægttab


Udviklet ved hjælp af banebrydende videnskab og forskning gør den varemærkebeskyttede opskrift α-Lacys Reset® det muligt at forøge dit stofskifte og at få skruet op for din krops termogenese, hvilket gør det muligt at forbrænde fedtet hurtigt, så du kan snart kan få din drømmekrop.
Dit stofskifte er den hastighed, med hvilken din krop naturligt forbrænder kalorier. Forøg dit stofskifte og forbrænd flere kalorier. α-Lacys Reset® forøger dit stofskifte, hvilket gør det muligt at forbrænde endnu flere kalorier og omdanne fedt hurtigt.
Det bliver endnu bedre. Et hurtigere stofskifte betyder også en forbedret termogenese – din krops varmeproduktion. For at producere varme, forbrænder din krop kalorier. Ved at skrue op for din krops indre termostat, skruer α-Lacys Reset® endnu mere op for forbrændingen af kalorier, så du kan få smeltet fedtdepoterne væk.

FÅ DIN IDEELLE KROP HURTIGT OG NEMT

SE PRISER 

PhenQ HAR VIDENSKABEN I RYGGEN

Udførlige kliniske studier har bevist α-Lacys Reset® evne til at nedsætte kropsvægten og kropsfedtet og endda til at forøge muskelmassen – en af de bedste måder at forbrænde flere kalorier på. Sammenlignet med placebo og andre ingredienser har personer, der tager α-Lacys Reset® opnået at:

TABE 7.24% AF DERES KROPSFEDT

TABE 3.44% AF DERES KROPSVÆGT

FORØGET 3.80% DERES MUSKELMASSE MED

MØD DEN ANDEN NATURLIGE FORBRÆNDINGSBOOSTENDE INGREDIENS I PhenQ?

CAPSIMAX

Undersøgelser viser, at dette kocentrerede ekstrakt fra rød peber hjælper med at øge din daglige kalorieforbrænding samtidig med at det sænker dit daglige kalorieindtag - alt sammen mens du føler dig lige så mæt, som hvis du havde spist mere![9]

KROMPIKOLINAT

Mineralet er essentielt for en velfungerende forbrænding - det har også vist sig at stoppe trangen til sukkerholdig mad og kulhydrater.[10]

KOFFEIN

Koffein har en naturlig evne til at boost reaktionstiden, forbedre fokus, reducere træthed[11], øge varmeproduktionen og hjælpe med at transformere overskydende fedt til energi.[12]

NOPAL KAKTUS

Med et naturligt højt indhold af fiber, lader nopal kaktus dig føle "mæthed" med mindre mad. Denne særlige fiber har vist sig at reducere kalorieoptaget ved at binde sig til fedtet i maden du spiser. De går ud af din krop uden at blive fordøjet![13]

L-CARNITINE FUMARAT

Denne aminosyre hjælper kroppen med at forvandle overskydende fedtdepoter til energi - så du kan smide overskydende fedt mens du kæmper mod træthed.[14]

PLUS DISSE SENESTE TILFØJELSER TIL VORES NYE OG FORBEDREDE FORMEL..

INNOSLIM

Denne patenterede blanding af ginseng og astragalus er bevist til at hjælpe med at fremme vægttab ved at stimulere udskillelsen af kraftfulde fedtforbrændende hormoner. Det er også blevet bevist til at reducere absorberingen af kulhydrater i tarmene, så du optager færre kalorier fra de kulhydratholdige madvarer du spiser![15]

B-VITAMINER

Du skal bruge B-vitamin til at skabe energi, men de fleste mennesker mangler det, så vi har inkluderet B3, B6 og B12 til at støtte din forbrænding og fremme din energiproduktion for at hjælpe med at reducere træthed mens du taber dig.[16]

JOD

Der er en god grund til, at der er koffein i så mange vægttabsprodukter og energidrikke. Som en stimulant er dens evne til at forøge opmærksomheden og evnen til at fokusere, samt til at modvirke træthed4 velkendt. Det kan også hjælpe dig til at føle dig mindre sulten, til at øge fedtforbrændingsprocessen ved at øge termogenesen og til at få mere ud af din træning ved at forbedre din ydeevne. 5


PhenQ er en proprietær blanding, som også indeholder Magnesiumstearat (10mg).

DISSE MENNESKER HAR NU FÅET DEN KROP DE ØNSKER TAKKET VÆRE PhenQ

Jeg tabte 20 kg på 3 måneder!

Folk troede ikke at jeg kunne gøre det, men jeg tabte 20 kg på 3 måneder ved at kombinere min sunde kost og motion med PhenQ.

Taiylah P., 21

Jeg tabte 5 kg på 1 måned!

Efter at have prøvet utallige diæter og livsstilsændringer uden held,hjalp PhenQ mig med at tabe mig,hvor intet andet virkede

Ghislain R., 31

Jeg tabte 6 kg på 9 uger!

Begyndte at se resultater efter kun 2 uger og tabte 6 kg, 29 cm i taljen og gik fra størrelse 40 til 38.

Nicola D., 36

Jeg tabte 9 kg på 3 måneder!

PhenQ hjalp mig med at tabe hvalpefedtet. Jeg vil fortsætte med at bruge det når jeg fuldt ud har nået mine mål.

April R., 35

Jeg tabte 4 kg på en måned

PhenQ hjalp mig med at nå mit mål for at tabe mavefedt og kærlighedshåndtag, samt forbedre min kropsform

Axelle W., 22

De bekymrer sig ikke længere om deres vægt.

Hvorfor gør du?

Bestil PhenQ i dag, og gør din drømmekrop til virkelighed

60 DAGES PENGENE TILBAGE GARANTI

Vi har hundredvis af glade kunder, som alle har fået et sundere liv med den krop, de altid har ønsket sig. Vi er sikre på, at du også vil være vild med dine resultater, men for god ordens skyld tilbyder vi en risikofri 60-dages pengene tilbage garanti, så du kan købe vores produkt uden bekymring. Returner blot de to tomme glas fra din 60-dages PhenQ forsyning og eventuelle yderligere uåbnede glas med PhenQ indenfor 67 dage fra du har modtaget varerne (60-dages prøveperiode og en uge til returforsendelse), og vi lover, at vi refunderer det fulde og hele beløb, eksklusive leveringsomkostninger.


BEGYND DIN REJSE MOD DRØMMEKROPPEN
VÆLG DIN PhenQ PAKKE NU

 • 1 GLAS

  Standardpris:
  625,00 kr
  Standardpris:
  700,00 kr
  Udsalgspris
  625,00 kr
  Besparelse:
  75,00 kr
  Stykpris
  pr. 
  Udsolgt
  HURTIG & GRATIS LEVERING
 • MEST POPULÆRE & BEDSTE RESULTATER

  2 GLAS + 1 GRATIS

  Standardpris:
  1.250,00 kr
  Standardpris:
  2.100,00 kr
  Udsalgspris
  1.250,00 kr
  Besparelse:
  850,00 kr
  Stykpris
  pr. 
  Udsolgt
  HURTIG & GRATIS LEVERING
 • 3 GLAS + 2 GRATIS

  Standardpris:
  1.875,00 kr
  Standardpris:
  3.500,00 kr
  Udsalgspris
  1.875,00 kr
  Besparelse:
  1.625,00 kr
  Stykpris
  pr. 
  Udsolgt
  HURTIG & GRATIS LEVERING

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Få den krop, du ønsker dig med PhenQ

Kliniske referencer

1. Kucukgoncu, S, et al. “Alpha-Lipoic Acid (ALA) as a Supplementation for Weight Loss: Results from a Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials.” Obesity Reviews : an Official Journal of the International Association for the Study of Obesity, U.S. National Library of Medicine, May 2017, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5523816/.

2. L;, Namazi N;Larijani B;Azadbakht. “Alpha-Lipoic Acid Supplement in Obesity Treatment: A Systematic Review and Meta-Analysis of Clinical Trials.” Clinical Nutrition (Edinburgh, Scotland), U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28629898/.

3. Bobe G;Michels AJ;Zhang WJ;Purnell JQ;Woffendin C;Pereira C;Vita JA;Thomas NO;Traber MG;Frei B;Hagen TM; “A Randomized Controlled Trial of Long-Term (r)-α-Lipoic Acid Supplementation Promotes Weight Loss in Overweight or Obese Adults without Altering Baseline Elevated Plasma Triglyceride Concentrations.” The Journal of Nutrition, U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32692358/.

4. Principium Beauty Systems Innovations. a-LACYS RESET® Sports & Fitness, Principium-BSI, 2014. PDF of published 2014 trials.

5. Li N;Yan W;Hu X;Huang Y;Wang F;Zhang W;Wang Q;Wang X;Sun K; “Effects of Oral α-Lipoic Acid Administration on Body Weight in Overweight or Obese Subjects: a Crossover Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Trial.” Clinical Endocrinology, U.S. National Library of Medicine, pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28239907/.

6. C;, Kucukgoncu S;Zhou E;Lucas KB;Tek. “Alpha-Lipoic Acid (ALA) as a Supplementation for Weight Loss: Results from a Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials.” Obesity Reviews : an Official Journal of the International Association for the Study of Obesity, U.S. National Library of Medicine, pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28295905/.

7. Uebelhack, Ralf, et al. “Effects of Cactus Fiber on the Excretion of Dietary Fat in Healthy Subjects: a Double Blind, Randomized, Placebo-Controlled, Crossover Clinical Investigation.” Current Therapeutic Research, Clinical and Experimental, Elsevier, 21 June 2014, www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4109417/.

8. Malaguarnera M;Gargante MP;Cristaldi E;Colonna V;Messano M;Koverech A;Neri S;Vacante M;Cammalleri L;Motta M; “Acetyl L-Carnitine (ALC) Treatment in Elderly Patients with Fatigue.” Archives of Gerontology and Geriatrics, U.S. National Library of Medicine, pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17658628/.

9. BK;, Whiting S;Derbyshire E;Tiwari. “Capsaicinoids and Capsinoids. A Potential Role for Weight Management? A Systematic Review of the Evidence.” Appetite, U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22634197/.

10. Docherty JP;Sack DA;Roffman M;Finch M;Komorowski JR; “A Double-Blind, Placebo-Controlled, Exploratory Trial of Chromium Picolinate in Atypical Depression: Effect on Carbohydrate Craving.” Journal of Psychiatric Practice, U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16184071/.

11. TE;, Graham. “Caffeine and Exercise: Metabolism, Endurance and Performance.” Sports Medicine (Auckland, N.Z.), U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11583104/.

12. Tabrizi R;Saneei P;Lankarani KB;Akbari M;Kolahdooz F;Esmaillzadeh A;Nadi-Ravandi S;Mazoochi M;Asemi Z; “The Effects of Caffeine Intake on Weight Loss: A Systematic Review and DOS-Response Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials.” Critical Reviews in Food Science and Nutrition, U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30335479/.

13. Uebelhack, Ralf, et al. “Effects of Cactus Fiber on the Excretion of Dietary Fat in Healthy Subjects: A Double Blind, Randomized, Placebo-Controlled, Crossover Clinical Investigation.” Current Therapeutic Research, Clinical and Experimental, Elsevier, 21 June 2014, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4109417/.

14. Pooyandjoo M;Nouhi M;Shab-Bidar S;Djafarian K;Olyaeemanesh A; “The Effect of (L-)Carnitine on Weight Loss in Adults: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials.” Obesity Reviews : an Official Journal of the International Association for the Study of Obesity, U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27335245/.

15. Admin. InnoSlim®: AMPK and Adiponectin Activator. NuLiv Science. 2022. Available: https://nulivscience.com/ingredients/innoslim/.

16. Kennedy DO. B Vitamins and the Brain: Mechanisms, Dose and Efficacy--A Review. Nutrients. 2016;8: 68.

17. Danforth E Jr, Burger A. The role of thyroid hormones in the control of energy expenditure. Clin Endocrinol Metab. 1984;13: 581–595.

X

20% DISCOUNT CLAIMED. YOUR COUPON WILL BE AUTOMATICALLY APPLIED DURING CHECKOUT