OM OS

PhenQ leveres og produceres af WOLFSON BRANDS (UK) LIMITED, et betroet navn, der er stolt af sin førende rolle indenfor kosttilskudsbranchen i mere end et årti.

KOSTTILSKUD AF HØJESTE KVALITET

Vi tilbyder kosttilskud af den højeste kvalitet, som er produceret på FDA-godkendte anlæg og som bruger ingredienser på 100% medicinsk niveau, baseret på vores innovative og gennemtestede opskrift, som hjælper dig med at få så godt et vægttab som muligt.
Vi stræber efter at give dig en kundeservice i verdensklasse, og vi forstår, at kundetilfredshed er vejen til fortsat succes.
Vi sætter pris på, at du har valgt os til at hjælpe dig med at opnå dine mål, og vi ser frem til fortsat at kunne hjælpe dig med det, du har brug for.

MED DIG HELE VEJEN

Vores vidende og erfarne hold af ernæringseksperter, fitness-eksperter og sundhedsvejledere er med dig hele vejen – og de hjælper dig med at nå dine mål.
Ikke blot står vi til rådighed med vejledning om alt fra slankekur, sund levestil, træning og ernæring; vi rådgiver dig også om, hvordan du bedst kan bruge PhenQ – på den måde, der er helt rigtig for netop dig.

 

KONTAKTOPLYSNINGER

For alle kontaktoplysninger, se venligst vores  Kontakt Os side.

WOLFSON BRANDS (UK) LIMITED
12 Payne Street
Glasgow
G4 0LF
United Kingdom

Company number SC638930

X

20% DISCOUNT CLAIMED. YOUR COUPON WILL BE AUTOMATICALLY APPLIED DURING CHECKOUT